Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Αστέρας Τρίπολης «έδεσε» για άλλα 3 χρόνια τον Νίκο Παπαδόπουλο

Ο Αστέρας Τρίπολης «έδεσε» για άλλα 3 χρόνια τον Νίκο Παπαδόπουλο
ΦΩΤΟ Intime

Κάτοικος Τρίπολης ως το 2024 θα παραμείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφού ο Αστέρας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον 31χρονο τερματοφύλακα. 

Έχοντας μείνει ικανοποιημένη από την απόδοση του Νίκου Παπαδόπουλου κάτω από τα γκολ ποστ, η ομάδα του Αστέρα Τρίπολη, κράτησε τον 31χρονο τερματοφύλακα στις τάξεις του. Οι Αρκάδες υπέγραψαν τριετή επέκταση συμβολαίου με τον Παπαδόπουλο και εν συνεχεία ανακοίνωσαν την παραμονή του στην Τρίπολη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον Αστέρα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω, όπως κάνω πάντα, με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και να τους δικαιώσω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στον ΑΣΤΕΡΑ και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ελπίζω ότι τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα έχουμε κοντά μας και τους φιλάθλους μας».

Στη λιτή ανακοίνωσή του ο Αστέρας Τρίπολης ανέφερε: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο για ακόμη τρία χρόνια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις