Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε αήττητος – «Υποκλίθηκε» και ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε αήττητος – «Υποκλίθηκε» και ο Απόλλων Σμύρνης
Intime.gr

Φτάνει στη “σέντρα” της Superleague χωρίς να έχει χάσει σε κάποιο φιλικό προετοιμασίας. Ο αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0) στην Καλλιθέα και πάει με ιδανική ψυχολογία στην έναρξη του πρωταθλήματος.

“Έλαμψε” στην προετοιμασία! Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε πανέτοιμος για την πρεμιέρα του επόμενου Σαββάτου (11/09) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στο γήπεδο της Καλλιθέας, στο τελευταίο του φιλικό.

Οι Αρκάδες έκλεισαν τους αγώνες τους με απολογισμό 6 νίκες και μία ισοπαλία (αυτή του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό), φτάνοντας στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβάρες (33’).

Οι συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Ματέι, Παμλίδης, Σαχλί, Ντάουντα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ράιλι, Μαρτίνες, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Κότσαρης.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Αλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Τιλίκα, Σίτο, Μπαράλες. Στο δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκαν και οι Ιγκλέσιας, Τασουλής, Καπίγια, Μπενίτο, Γκόμες, Κρέσπι, Σανταφέ, Ντάικος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις