Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού σε φιλική αναμέτρηση

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού σε φιλική αναμέτρηση

Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός έδωσαν φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με τους Αρκάδες να παίρνουν τη νίκη χάρη στα γκολ των Μπάρτολο και Μάντζη.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Αγρίνιο, με τους δυο προπονητές να τεστάρουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ο Αστέρας έκανε το 1-0 με τον Μπαρτόλο, προτού ο Μπελεβώνης με ωραίο σουτ ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα.

Ωστόσο ο Μάντζης ο οποίος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Αστέρα, σκόραρε στο 76 για να δώσει την νίκη στην ομάδα της Τρίπολης σε ένα φιλικό που έγινε ομαλά και χωρίς κανένα ευτράπελο.

Παναιτωλικός(Σούρερ): Καπίνο (46’ Γκρατερόλ), Λιάβας (58’ Κοντούρης), Τορεχόν (58’ Στάγιτς), Μπ. Ντουάρτε, Μαλής, Τσιγγάρας (77’ Σκιαδάς), Ξενιτίδης (58’ Μλάντεν), Μπουζούκης (46’ Μπελεβώνης), Χουάνπι (46’ Φρ. Ντουάρτε), Ντίας (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Πέδρο (58’ Βοΐλης).

Αστέρας Τρίπολης(Ράσταβατς): Σγουρής, Καρμόνα, Αλβαρες, Ζουκάνοβιτς, Γ. Χριστόπουλος, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Κρέσπι, Σίτο, Ζουγλής, Κωστέας.

Επαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Χουχούμης, Ηλ. Χριστόπουλος, Ατιένθα, Γκρόζντανιτς, Καστάνιο, Βαλιέντε, Εμπόχ, Μπερτόλιο, Μπαρτόλο, Καλτσάς, Μάντζης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις