Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο αθλητής του χόκεϊ σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της συντρόφου του – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του

Ο αθλητής του χόκεϊ σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της συντρόφου του – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του
facebook/grab_twitter

Ο 29χρονος Άνταμ Τζόνσον πέθανε από αιμορραγία, όταν χτυπήθηκε στον λαιμό από το παγοπέδιλο αντιπάλου, κατά τη διάρκεια αγώνα χόκεϊ στον πάγο στην Αγγλία. Η παρουσία της συντρόφου του στις εξέδρες, εκείνη τη στιγμή, έρχεται να προσθέσει μια ακόμα πιο τραγική νότα στο απίστευτο περιστατικό.

Ο αθλητής των Nottingham Panthers, Άνταμ Τζόνσον, βρήκε τραγικό θάνατο πριν από λίγα 24ωρα μετά από απίστευτο χτύπημα -από το παγοπέδιλο του αντιπάλου του, Ματ Πέτγκρεϊβ.- κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ επί πάγου, εναντίον των Sheffield Steelers.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σύντροφος του παίκτη του 29χρονου αθλητή ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον τραγικό περιστατικό. Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα και έσπευσε αμέσως στο πλευρό του Άνταμ Τζόνσον, μετά το αδιανόητο περιστατικό.

Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα του 29χρονου, Κάρι μέσα από τα social media μοιράστηκε τον πόνο της γράφοντας: «Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα».

Συντετριμμένοι οι οπαδοί και οι συμπαίκτες του άφησαν λουλούδια και αφιερώματα έξω από το γήπεδο την Κυριακή στην μνήμη του Αμερικανού αθλητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις