Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες

Ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες

Ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο για την συμπεριφορά του στο πρόσφατο παιχνίδι του Βόλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένη η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος, τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, για την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα ποινή επιβλήθηκε και στον σύλλογο του Βόλου, ενώ επισημάνθηκε στο σωματείο της Θεσσαλίας, πως σε περίπτωση μη τήρησης της προβλεπόμενης ποινής, θα υπάρξουν και άλλες κυρώσεις.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.
Επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο, αξιωματούχο της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο.
(αγώνας της 07.12.2023, ΠΑΟΚ-Βόλος, για το Κύπελλο Ελλάδος)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΟ Φήκης Τρικάλων» τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:
Α) για τη ματαίωση του αγώνα μεταξύ του σωματείου «Λευκίμμη» και του εγκαλούμενου (17.12.2023): α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ, γ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν και δ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί,
Β) για τη ματαίωση του αγώνα μεταξύ του εγκαλούμενου και του σωματείου «Θεσπρωτός» (20.12.2023): α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 3-0, β) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ, γ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν και δ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί,
Γ) για τη ματαίωση του αγώνα μεταξύ του σωματείου «Νέα Αρτάκη» και του εγκαλούμενου (07.01.2023): α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ, γ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν, δ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί και ε) αποβολή από το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν και υποβιβασμός στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανιώνιος» χρηματική ποινή συνολικού ύψους 251 ευρώ.
Απαλλάσσει το σωματείο «Εθνικός ΟΦΠΦ» από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική κατηγορία.
(αγώνας της 10.12.2023, Πανιώνιος-Εθνικός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Απαλλάσσει το σωματείο «Παναιγιάλειος» και τον Νικόλαο Μανούρα, προπονητή του σωματείου, από τα αποδιδόμενα σε αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα.
(αγώνας της 10.12.2023, Παναργειακός-Παναιγιάλειος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Εράνη Φιλιατρών» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει στον Δημήτριο Πλατάνα, εκπρόσωπο του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Εράνη Φιλιατρών», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε στον Δημήτριο Πλατάνα.
(αγώνας της 19.11.2023, Εράνη Φιλιατρών-Παναργειακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Αφάντου Α.Ε.Ρ.» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.
Επιβάλλει στον Στέλιο Κάβουρα, φίλαθλο του σωματείου, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για επτά (7) αγωνιστικές ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Αφάντου Α.Ε.Ρ.», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 7 αγωνιστικές ημέρες που επιβλήθηκε στον Στέλιο Κάβουρα.
(αγώνας της 05.11.2023, ΑΕΡ Αφάντου-ΑΟ Πυλίου Κω, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΠΣ Ζάκυνθος» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει στον Διονύσιο Κόκλα, αξιωματούχο του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΑΠΣ Ζάκυνθος», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε στον Διονύσιο Κόκλα.
(αγώνας της 22.11.2023, Ζάκυνθος-Θύελλα Κατσικά, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Απαλλάσσει το σωματείο «ΑΟ Αστέρας Πετρίτη» από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική κατηγορία.
(αγώνας της 10.12.2023, ΠΟ Φήκης Τρικάλων-Αστέρας Πετρίτη, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΕ Ερμιονίδας» χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ.
(αγώνας της 03.12.2023, ΑΕ Ερμιονίδας-Παναργειακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Προοδευτική Νεολαία» χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ.
(αγώνας της 10.12.2023, Προοδευτική-Άρης Πετρούπολης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Ελλάς Σύρου» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.
Επιβάλλει στον Ιωάννη Συκούρτη, εκπρόσωπο του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού ενός (1) μήνα.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Ελλάς Σύρου», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής του αποκλεισμού για 1 μήνα που επιβλήθηκε στον Ιωάννη Συκούρτη.
(αγώνας της 10.12.2023, ΑΟ Πυλίου Κω-Ελλάς Σύρου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Απαλλάσσει το σωματείο «Ελλάς Σύρου» και τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα, προπονητή του σωματείου, από τα αποδιδόμενα σε αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα.
(αγώνας της 10.12.2023, ΑΟ Πυλίου Κω-Ελλάς Σύρου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Αφάντου Α.Ε.Ρ.» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.
(αγώνας της 10.12.2023, ΑΕΡ Αφάντου-Αστέρας Βάρης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΣ Νηρηίδες Φθίας» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει στον Δημήτριο Αποστολόπουλο, προπονητή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΑΣ Νηρηίδες Φθίας», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε στον Δημήτριο Αποστολόπουλο.
(αγώνας της 19.11.2023, Αστέρας Χαλκίδας-Νηρηίδες Φθίας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Ατρόμητος Ζαρουχλέικων» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.
Επιβάλλει στον Αλέξανδρο Ψαλτάκη, προπονητή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού ενός (1) μήνα.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Ατρόμητος Ζαρουχλέικων» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής του αποκλεισμού για 1 μήνα που επιβλήθηκε στον Αλέξανδρο Ψαλτάκη.
(αγώνας της 10.12.2023, Άρης Πατρών-Ατρόμητος Ζαρουχλέικων, για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Γυναικών)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις