Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Δέλλας έπλεξε το εγκώμιο του Τσιμίκα: “Είναι ένα σύγχρονος αριστερός μπακ”

Ο Δέλλας έπλεξε το εγκώμιο του Τσιμίκα: “Είναι ένα σύγχρονος αριστερός μπακ”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ιταλική ιστοσελίδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κώστα Μανωλά, που αγωνίζεται στη Νάπολι.

Σε δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται, ως επί το πλείστον, με τα θέματα της Νάπολι, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004, Τραϊανός Δέλλας, αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι στο μετεγγραφικό στόχαστρο των “παρτενοπέι”.

“Τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος και κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Γενικά, είναι εξαιρετικός από τότε που γύρισε από το Βέλγιο. Είναι ένας παίκτης, που έχει ισορροπία στο παιχνίδι του, μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Όταν ήταν μικρός έπαιξε σαν μεσοεπιθετικός. Ήταν σωστή απόφαση να τον γυρίσουν στην άμυνα. Είναι ένας αμυντικός, που βοηθάει πολύ στην επίθεση. Βοηθάει την ομάδα του να αναπτύσσεται από πίσω. Έχει πολύ καλή σέντρα και έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος αριστερός μπακ”, ανέφερε για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κώστα Μανωλά, λέγοντας:

“Ξέρω πολύ καλά τον Κώστα Μανωλά. Πριν κάνει σπουδαία καριέρα έπαιζε στην ΑΕΚ. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Είναι γρήγορος, έχει μεγάλο άλμα και έχει βελτιώσει πολύ την τεχνική του κατάρτιση. Έχει βελτιωθεί ως προσωπικότητα επίσης. Θέλει πάντα να παίζει και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις