Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Διαμαντίδης επέστρεψε! Ξανά μαζί στο… παρκέ με τον Σπανούλη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μεγάλες μπασκετικές προσωπικότητες έδωσαν το “παρών” στη μαρίνα της Γλυφάδας, όπου την Κυριακή (2/10) διεξήχθη το “Glyfada 3on3 international tournament”. Αγωνίστηκε ξανά ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Χατζής, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Μιχάλης Κακιούζης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά, από το οποίο δεν έλειπαν και εν ενεργεία παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Βασίλη Σπανούλη, Νικ Καλάθη, Γιώργο Πρίντεζη και Αντώνη Φώτση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την αποχώρηση του Διαμαντίδη από τα παρκέ και στάθηκε στη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Χαρά μας να βρισκόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις! Είναι τόσα παιδάκια εδώ, οικογένειες. Πρέπει να δουν πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός.”

Για το σχολείο που θα επισκεφτεί μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στα Βριλήσσια, είπε: “Είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά! Αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά το κάλεσμα. Θα τους μιλήσουμε και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά!”

Για το αν θα νιώθει μπασκετική μοναξιά τώρα που αποσύρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, απάντησε: “Αυτό θα γίνει για όλους! Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και ευλογημένοι που έχουν περάσει τόσο μεγάλοι αθλητές από αυτή την χώρα.”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε