Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Νικολάου έβαλε αυτογκόλ στο Σπέτσια – Έμπολι

Ο Δημήτρης Νικολάου έβαλε αυτογκόλ στο Σπέτσια – Έμπολι

Ο Δημήτρης Νικολάου στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι Σπέτσια – Έμπολι, καθώς σημείωσε αυτογκόλ.

Δύο αυτογκόλ, ένα για κάθε ομάδα, έκριναν την αναμέτρηση στο «Αλμπέρτο Πίκο», όπου Σπέτσια και Έμπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

Το γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων, μάλιστα, προήλθε από τον Δημήτρη Νικολάου ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του και με τον τρόπο αυτό διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Στο 76΄ ο διαιτητής Μανουέλ Βόλπι υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Έμπολι μετά από χέρι που έγινε στην περιοχή των γηπεδούχων, ωστόσο, κλήθηκε από τον VAR να ξαναδεί την φάση και μετά την εξέταση του βίντεο πήρε πίσω την απόφασή του.

Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να παίζει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Σασουόλο έφυγε με το βαθμό από το «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στην Φιορεντίνα (2-2), αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο!

Οι «βιόλα» παρά το αρχικό σοκ που δέχτηκαν κατάφεραν με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της επανάληψης να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο, η αποβολή του Μπαράγκι στο 68΄, επτά λεπτά μετά το 2-2 που έκανε ο Φρατέζι, δεν τους επέτρεψε να κυνηγήσουν την πλήρη ανατροπή του σκηνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις