Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι στη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο

Ο δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι στη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι, έχει βρει θέση στις ακαδημίες της Λάτσιο. Πλέον, βρίσκεται… έξω από την “πόρτα” της πρώτης ομάδας.

Τον Μπενίτο Μουσολίνι δυστυχώς τον γνωρίζουμε όλοι. Τώρα όμως μαθαίνουμε σιγά σιγά και τον δισέγγονο του ιδρυτής – ηγέτη του φασιστικού κόμματος στην Ιταλία και σύμμαχο του Αδόλφου Χίτλερ, Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι.

Σε ηλικία 18 ετών, ο Ρομάνο Φλοριάνι βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Λάτσιο και όπως έγινε γνωστό, πήρε… προαγωγή στην Primavera, δηλαδή στην δεύτερη ομάδα της ομάδας της Ρώμης.

Η θέση του είναι φουλ μπακ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, έχει καλά «χτυπήματα» στην μπάλα. Την περασμένη σεζόν το όνομα του συζητήθηκε για υτη συμμετοχή του σ το Dancing with the stars, έχοντας παρτενέρ την μητέρα του Αλεσάντρα, η οποία είναι εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι!

Να αναφέρουμε ότι ο Μπενίτο Μουσολίνι ήταν γνωστός οπαδός της Λάτσιο και ο καθοδηγητής στην ίδρυση της Ρόμα, ώστε να δημιουργηθεί ανταγωνισμός στην «αιώνια» πόλη.

Φυσικά, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά το γεγονός πως οι οπαδοί της Λάτσαιο, είναι γνωστοί για τις ακροδεξιές τους…. συμπάθειες. Στις εξέδρες τους, σχεδόν πάντα έχουν την «τιμητική» τους πανό με τον Μπενίτο Μουσολίνι, αλλά και σημαίες με στόχους και ναζιστικά σύμβολα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις