Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ερυθρός Αστέρας επανέρχεται με νέα πρόταση για Μακέντα

Ο Ερυθρός Αστέρας επανέρχεται με νέα πρόταση για Μακέντα
ΦΩΤΟ intime

Δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν σήμερα (7/8) πως ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Φεντερίκο Μακέντα

Δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα στον Ερυθρό Αστέρα, αφού θα χτυπήσουν ξανά την… πόρτα του Παναθηναϊκού με νέα βελτιωμένη πρόταση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “mozzartsport.com”, ο Ερυθρός Αστέρας θα ανεβάσει την πρότασή του – η αρχική ήταν στις 350.000 ευρώ- ενώ στον παίκτη προσφέρει 500.000 ευρώ το χρόνο, που μπορούν να γίνουν 700.000 με τα μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιο.

Μάλιστα άλλα σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία με τον παίκτη, ενώ τονίζεται πως “αγκάθι” αποτελούν οι πολύ υψηλές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, ο οποίος ζητάει 1 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και με γνώμονα αυτό οι Σ¨ερβοι δεν θέλουν να δώσουν τόσα χρήματα στοχεύοντας στο να ρίξουν τις απαιτήσεις των “πρασίνων” και υπάρχει αισιοδοξία για αυτό, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις