Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο ΕΣΑΚΕ διευκολύνει την Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ μετά τις φονικές πλημμύρες

Ο ΕΣΑΚΕ διευκολύνει την Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ μετά τις φονικές πλημμύρες
Intime.gr

Οι φονικές πλημμύρες που έπληξαν -μεταξύ άλλων περιοχών- την πόλη της Καρδίτσας, έχουν δημιουργήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα στην μπασκετική ομάδα της πόλης. Ο ΕΣΑΚΕ προσπαθεί να την βοηθήσει, μιας και το γήπεδο «Γιάννης Μπουρούσης» έχει υποστεί μεγάλες ζημίες από την κακοκαιρία “Daniel”.

Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League συμφώνησαν να διευκολύνουν την ομάδα της Καρδίτσας, δίνοντας της το δικαίωμα να προβεί σε μετάθεση της έδρας της στους πρώτους εντός έδρας αγώνες της στην Α1 μπάσκετ των ανδρών

Θυμίζουμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League για τη σεζόν 2023-24 θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (12.09 / 13:00) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται:

«Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League κατανοώντας τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες έχει να αντιμετωπίσει η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ λόγω της ανείπωτης καταστροφής που έπληξε την πόλη και γενικότερα την Θεσσαλία αποφάσισε να την διευκολύνει σχετικά με το πρόγραμμα της στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του νέου Πρωταθλήματος, εκφράζοντας έμπρακτα την στήριξη τους.

Στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα προβλεφθεί πως θα είναι δυνατή η αμοιβαία μετάθεση της έδρας στους πρώτους πέντε αγώνες που η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ σύμφωνα με την κλήρωση, θα πρέπει να δώσει στο γήπεδο της.

Η κλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League 2023-24 – μετά την ακύρωση της εκδήλωσης της Παρουσίασης του νέου Πρωταθλήματος σε ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τα θύματα των πλημμυρών και των κρίσιμων στιγμών που διέρχεται μεγάλο μέρος της χώρας – θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (11/9, 13:00) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ παρουσία είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακή των εκπροσώπων των 12 ΚΑΕ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις