Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ΕΣΑΚΕ προσέγγισε την Κυπριακή Ομοσπονδία για την πιθανότητα διεξαγωγής του Super Cup στη Κύπρο

Ο ΕΣΑΚΕ προσέγγισε την Κυπριακή Ομοσπονδία για την πιθανότητα διεξαγωγής του Super Cup στη Κύπρο
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελος Γαλατσόπολος ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέα Μουζουρίδη για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του ελληνικού Super Cup στην Κύπρο.

Τις προθέσεις της Κυπριακής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης για την πιθανότητα διεξαγωγής του Super Cup στη Κύπρο βολιδοσκόπησε ο ΕΣΑΚΕ μέσω του Ευάγγελου Γαλατσόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΟΚ, ενημερώνοντας για την επιθυμία του ΕΣΑΚΕ να ανοίξει η αυλαίας της νέας μπασκετικής χρονιάς μέσω του Super Cup στη Κύπρο. 

Πλέον αναμένεται η τηλεδιάσκεψη των δυο προέδρων, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα εκτενέστερα. 

Η τοποθέτηση του ΕΣΑΚΕ

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος επικοινώνησε σήμερα (26/7) με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέα Μουζουρίδη προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία να διευρενηθούν οι πιθανότητες διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο.

Ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε προς τον κ. Μουζουρίδη ότι ο ΕΣΑΚΕ σέβεται τους θεσμούς και επιθυμεί εάν υλοποιηθεί η ιδέα της διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο, η διοργάνωση να γίνει σε απόλυτη συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που αποτελεί την ανώτατη αρχή του αθλήματος στην χώρα.

Η παραπάνω θέση αναμένεται να αποτυπωθεί και γραπτώς σε επιστολή που θα στείλει ο ΕΣΑΚΕ προς την ΚΟΚ και στην οποία ο κ. Μουζουρίδης θα καλείται σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γαλατσόπουλο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διεξαγωγής του θεσμού της Λίγκας στην Κύπρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις