Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Φερνάντο Σάντος έβγαλε τις μεζούρες που του πέρασαν στο λαιμό μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Φερνάντο Σάντος έβγαλε τις μεζούρες που του πέρασαν στο λαιμό μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Intime.gr

Ένας φίλος του ΠΑΟΚ πέρασε στο λαιμό του Φερνάντο Σάντος κάποιες… μεζούρες, την ώρα που ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, μετά τη νίκη των Θεσσαλονικέων επί της ΑΕΚ.

Ο νέος προπονητής της εθνικής Πολωνίας και πρώην των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Φερνάντο Σάντος παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι των δυο “δικεφάλων” στην Τούμπα και αμέσως μετά τη λήξη του, κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της NOVA.

Τη στιγμή των δηλώσεών του, ένας φίλος του ΠΑΟΚ τον πλησίασε και του πέρασε στο λαιμό κάποιες… μεζούρες (σ.σ. πικάρισμα προς την ΑΕΚ, μετά την ένστασή της για το ματς με τον Ατρόμητο, λόγω υψομετρικής διαφοράς των δοκαριών στο γήπεδο του Περιστερίου).

Ο Φερνάντο Σάντος δεν κατάλαβε αρχικά τι συνέβη και έδειχνε χαμογελαστός (σ.σ. δεν αποκλείεται να νόμιζε πως πρόκειται και για κάτι αποκριάτικο) αλλά στη συνέχεια τις έβγαλε και επέστρεψε τις μεζούρες στον οπαδό, έχοντας ένα πιο σοβαρό ύφος στο πρόσωπό του.

«Για μένα η Ελλάδα είναι η καρδιά μου. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Σας αγαπώ πολύ όλους. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο ακόμα για την Εθνική Πολωνίας, είναι νωρίς», τόνισε ο Πορτογάλος στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις