Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Φουντούλης θετικός στον κορονοϊό – Αναβλήθηκε το Κύπελλο Ουγγαρίας

Ο Φουντούλης θετικός στον κορονοϊό – Αναβλήθηκε το Κύπελλο Ουγγαρίας
Intime.gr

Σε κατ’ οίκον περιορισμό στη Βουδαπέστη ο Έλληνας διεθνής πολίστας της Φερεντσβάρος, Γιάννης Φουντούλης, που βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό.

Ο Γιάννης Φουντούλης και τρεις ακόμη πολίστες της Φερεντσβάρος διαγνώστηκαν την Πέμπτη θετικοί σε κορονοϊό.

Ο Έλληνας διεθνής φουνταριστός βρέθηκε στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα τις προηγούμενες μέρες και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Sport24.gr είναι ασυμπτωματικός. “Την Δευτέρα, ένας παίκτης της ομάδας ανέβασε πυρετό, έκανε το τεστ και την Τρίτη το απόγευμα βγήκε θετικό το αποτέλεσμα. Οπότε, την Τετάρτη το πρωί κάναμε όλη η ομάδα τεστ, γιατί το απόγευμα είχαμε τον ημιτελικό για το F4 του Κυπέλλου. Λίγες ώρες μετά, μας ενημέρωσαν πως υπήρχαν άλλα τρία θετικά δείγματα και το ένα ήμουν εγώ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φουντούλης.

Μετά από όλα αυτά, η ουγγρική ομοσπονδία αναγκάστηκε να αναβάλλει τους αγώνες Κυπέλλου.

Να αναφέρουμε ότι ο Φουντούλης -την περασμένη εβδομάδα- είχε κάνει τα διπλά τεστ για τον κορονοϊό, όπως και όλοι οι παίκτες της Εθνικής μας του πόλο, λόγω των κρουσμάτων στη «γαλανόλευκη», που ήταν αρνητικά.

Στην ανακοίνωσή της η Ουγγρική Ομοσπονδία αναφέρει:

«Η Φερεντσβάρος ενημέρωσε επίσημα την Ουγγρική Ομοσπονδία ότι τέσσερις παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 κατά τη διάρκεια των τεστ κορονοϊού, που έγιναν την Τετάρτη το πρωί, πριν από το Κύπελλο Ουγγαρίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της συγκεκριμένης ενημέρωσης, πήραμε την οδυνηρή, αλλά κατά τη γνώμη μας, μόνη σωστή απόφαση να αναβάλουμε την περαιτέρω διεξαγωγή των αγώνων του BENU Men’s Hungarian Cup. Τα αγορασμένα εισιτήρια θα εξαργυρωθούν σε μεταγενέστερο συμβάν και θα εξαργυρωθούν κατόπιν αιτήματος».

Πληροφορίες: Sport24.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις