Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έσπασε το χέρι του στους πανηγυρισμούς

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έσπασε το χέρι του στους πανηγυρισμούς

Ο Φρανκ Λάμπαρντ πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της Έβερτον επί της Νιουκάστλ, σε σημείο που έσπασε το χέρι του στους πανηγυρισμούς για το γκολ του Αλεξ Ιβόμπι στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κρίσιμη βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Εβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» επί της Νιουκάστλ με 1-0, σε εξ αναβολής ματς της 20ής αγωνιστικής της Premier League, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να υποφέρει από κάταγμα, που υπέστη στη διάρκεια των πανηγυρισμών του στο γκολ του Αλεξ Ιβόμπι στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων!

«Με κάποιο τρόπο έσπασα το χέρι μου αλλά το δέχομαι από τη στιγμή που πήραμε τη νίκη. Συνέβη στους πανηγυρισμούς για το γκολ. Δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα, όμως όσο συνεχιζόταν το παιχνίδι, ο πόνος μεγάλωνε. Είναι εντάξει πάντως, δεν με νοιάζει», τόνισε ο Αγγλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Ηταν μία εκπληκτική βραδιά και χρειαζόμαστε τέτοιες βραδιές αφού ο δρόμος είναι μακρύς. Θα πρέπει να τις απολαύσουμε και θα πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό που μας οδήγησε στη νίκη. Ήταν το ομαδικό πνεύμα, η ομοψυχία. Μίλησα στους παίκτες μέσα στην εβδομάδα και αρκετοί βγήκαν μπροστά και έδειξαν την αφοσίωση τους στην ομάδα.»

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις