Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Ο Γιαννακόπουλος έστειλε σημαντικό μήνυμα για τους κύκλους του μπάσκετ” είπε ο Κομνηνός

“Ο Γιαννακόπουλος έστειλε σημαντικό μήνυμα για τους κύκλους του μπάσκετ” είπε ο Κομνηνός
ΦΩΤΟ intime

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει οριστικά από το μπάσκετ, αλλά ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πάτρικ Κομνηνός, τόνισε ότι οι δηλώσεις του για τη διοργάνωση είναι σημαντικό μήνυμα για το άθλημα στην Ευρώπη.

Ο Γιαννακόπουλος είχε πει ότι η διαφορά του BCL με τη Euroleague έχει πλέον “κλείσει” και ο CEO του Basketball Champions League, σχολίασε το γεγονός στο socratesdergi.com.

Οι δηλώσεις του Κομνηνού

«Είμαστε μία διοργάνωση τεσσάρων ετών και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να συνεχίσουμε μέχρι την κορυφή. Ήταν τιμή μας που τέτοιες θετικές δηλώσεις προήλθαν από έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Το BCL το έχει αυτό, έχει ένα όραμα και μια αποστολή, είναι προφανές ότι είναι ένας οργανισμός που έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και μπορεί να έχει αντίκτυπο στην Ήπειρο. Όπως πάντα λέω, το ευρωπαϊκό μπάσκετ μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις που μπορεί να αλλάξουν το τρέχον τοπίο. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το σύστημα στην Ευρώπη δεν είναι το ιδανικό. Αυτό είναι ένα από τα εμπόδια στην ανάπτυξη των συλλόγων.

Ενθουσιασμός στη FIBA για τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου – Τι είπε ο Νόβακ

Πρέπει να εξηγήσουμε το δικό μας μοντέλο και να πείσουμε τους ανθρώπους ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Η FIBA ​​κάνει μια αξιοσημείωτη επένδυση, διευρύνοντας τον ανταγωνισμό και δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο. Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, αυτό που συναντάμε στην Ευρώπη είναι διαφορετικά μοντέλα και διαφορετικές φιλοσοφίες για το πώς μπορούν να βελτιωθούν τα αθλήματα. Είμαστε στην πρωταρχική πλευρά αυτής της διάκρισης, με στόχο την οργανική ανάπτυξη. Το ζήτημα που υπογράμμισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μοντέλων. Αυτές οι λέξεις ήταν ένα σημαντικό μήνυμα για τους κύκλους μπάσκετ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις