Αθλητικά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διασκέδασε στον πάγκο τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στο Σάρλοτ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο Σάρλοτ Χόρνετς – Μιλγουόκι Μπακς, αλλά το… διασκέδασε στον πάγκο, δίνοντας το δικό του… σόου για τους οπαδούς.

Όπως έχει συνηθίσει τη φετινή σεζόν δε, όταν δεν αγωνίζεται για την ομάδα του, ο Αντετοκούνμπο το έριξε και στο φαγητό, αφού ξεκίνησε με ποπ κορν και στη συνέχεια η κάμερα τον “έπιασε” να τρώει και μία μπάρα δημητριακών.

Ο ίδιος ο “Greek Freak” ανέβασε μάλιστα και σχετικό video στα δικά του social media, όπου και έγραψε στη λεζάντα: “Εξαιρετική ομαδική νίκη! Ευχαριστώ για τα σνακ”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η ατάκα Παπαλουκά που έκανε τους πάντες να γελάσουν στο Φόρουμ των Δελφών και οι στόχοι που έθεσε ενόψει του Final 4 της Αθήνας
«Το σημαντικό δεν είναι ποιος θα είναι ο νικητής, αλλά το αποτύπωμα της διοργάνωσης» του Final 4 της Euroleague, σύμφωνα με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα
ΦΩΤΟ Eurokinissi