Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε με μπότα στο Μπακς – Μάτζικ και χάνει το τέλος της regular season στο ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε με μπότα στο Μπακς – Μάτζικ και χάνει το τέλος της regular season στο ΝΒΑ
Reuters

Η ενημέρωση των Μιλγουόκι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η εμφάνιση του «Greek freak» –με μπότα- στον αγώνα των «Ελαφιών» με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς και -σύμφωνα με τις εξετάσεις που έκανε- θα χάσει τα τελευταία παιχνίδια των Μπακς στη regular season του NBA.

Το πρόβλημα που εμφάνισε στη γάμπα θα τον κρατάει και επίσημα εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο ματς των Μπακς κόντρα τους Θάντερ στην Οκλαχόμα τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.04) αλλά και αυτό στο Ορλάντο με τους Μάτζικ.

Να αναφέρουμε ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης (11.04) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στο “Fiserv Forum”, στον αγώνα των Μπακς με τους Ορλάντο Μάτζικ, φορώντας προστατευτική μπότα, ώστε να ελαχιστοποιήσει την καταπόνηση στο αριστερό του πόδι.

“Υπάρχει ανακούφιση μετά από τη διάγνωση. Το να μην τον έχουμε στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου δεν είναι σπουδαίο, ωστόσο υπάρχει ανακούφιση. Δεν υπάρχει όμως χρονοδιάγραμμα ή κάτι τέτοιο. Έχουμε την καλύτερη ομάδα για να δουλέψει μαζί του. Και δεν υπάρχει κάποιος που δουλεύει περισσότερο από εκείνον, το ξέρουμε αυτό. Θα επιστρέψει όταν μπορεί να επιστρέψει. Το πότε, θα το μάθουμε στην πορεία” ανέφερε ο Ντοκ Ρίβερς, σε σχετική ερώτηση που του έγινε μετά τον αγώνα της ομάδας.

“Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος για τα playoffs, θέλω να πω, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος, απλώς ελπίζω ότι θα τα καταφέρει. Αμφιβάλλω αν θα ταξιδέψει μαζί μας, αν και έρχεται πολύς κόσμος στα εκτός έδρας παιχνίδια οπότε δεν νομίζω ότι θα χαλάσει η αποθεραπεία του. Δεν νομίζω ότι υπάρχει βαθμός στη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Επίσης, μιλάμε για τον Γιάννη, δεν είναι χαρούμενος, θέλει να παίζει κάθε βράδυ, κάθε λεπτό. Σιχαίνεται να βγαίνει. Πολλοί σαν εκείνον κάνουν αυτό που αγαπούν και αυτό που τους δίνει χαρά, οπότε όταν τους το παίρνεις, τους επηρεάζει” πρόσθεσε ο προπονητής των Μπακς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις