Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με δύο παιδιά από το Make a Wish

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με δύο παιδιά από το Make a Wish
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εντυπωσιακός εντός και εκτός παρκέ και μετά το τέλος του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με δύο παιδιά από το Make a Wish, τον Νόα και τον Χιθ.

Σε τρομερή διάθεση μετά τη νέα φανταστική του εμφάνιση στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε λόγο για δύο νέους συμπαίκτες που έχουν ενισχύσει την ομάδα, έκανε πλάκα με τα παιδιά και αποθέωσε τα εστιατόρια Culver’s που μετά την αναφορά του σε αυτά, δώρισαν 54.000 πάνες στον οργανισμό που έχει δημιουργήσει με τη σύντροφό του Μαράια.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Έχουμε βρει ρυθμό. Τα παιδιά μας έφεραν γούρι, ήταν στην προπόνηση χθες και στον αγώνα σήμερα», ενώ ρώτησε τα δύο αγόρια αν τους άρεσε η εμπειρία και τα όσα έζησαν.

Οι επτά σερί νίκες είναι κάτι σπουδαίο. Στα δύο τελευταία ματς δεν παίξαμε πολύ καλά, μπορούσαμε και καλύτερα. Ο Κρις Μίντλετον βρίσκει τον ρυθμό και είμαστε υγιείς. Δεν έχει τόση σημασία αν κερδίζουμε ή όχι σε αυτό το σημείο, αφού βρίσκουμε τον εαυτό μας».

Για τη φιλανθρωπική του δράση και τη βοήθεια που προσφέρει: «Πολλές φορές ο κόσμος δεν θα θυμάται τι έχεις κάνει στο γήπεδο μετά από 100-50 χρόνια, όταν θα έχεις φύγει. Ίσως μόνο κρατώντας ενός λεπτού σιγή. Θα θυμούνται όμως το πώς τους έκανες να νιώσουν. Είμαι σε θέση να κάνω κόσμο να νιώσει καλά, χωρίς να χαθώ σε αυτή τη ζωή που ζω. Προσπαθώ να αγγίξω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις