Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Λέικερς και οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Λέικερς και οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες
ΦΩΤΟ Reuters

Φοβερά και τρομερά πράγματα έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας 109-102 των Λος Άντζελες Λέικερς. 

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μεγαλειώδη εμφάνιση και να… σταματά στους 47 πόντους οι Μπακς (7-8) επικράτησαν των Λέικερς (8-8) στο Μιλγουόκι με 109-102 στο πρώτο από τα πέντε διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσουν τα «ελάφια».  

Oι Λέικερς πήραν διαφορά 10 πόντων νωρίς στην πρώτη περίοδο, αλλά ο αποφασισμένος Αντετοκούνμπο, που έκλεισε με 28 πόντους το πρώτο ημίχρονο γύρισε από νωρίς το ματς υπέρ της ομάδας του.Το ματς πάντως παρέμεινε ντέρμπι ως το τέλος με τους Μπακς να ξεφεύγουν με 5 πόντους (103-98) με λιγότερα από 3 λεπτά για το τέλος και να φτάνουν στη νίκη.

Την ίδια στιγμή ο Κρις Μίντλετον, που επέστρεψε μετά από απουσία οκτώ αγώνων λόγω κορονοϊού, ισοφάριζε τον Ρέι Άλεν στη λίστα με τα περισσότερα τρίποντα στην Ιστορία των Μπακς (1051). Ο Μίντλετον αγωνίστηκε για 30 λεπτά και είχε 16 πόντους, ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Μπόμπι Πόρτις και 16 ο Πατ Κόνατον.

Σε ότι φορά στους φιλοξενούμενους ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ είχε 25 πόντους, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε 19 πόντους και 15 ασίστ ενώ ο Άντονι Ντέιβις σημείωσε 18 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις