Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε με κούκλα Homer Simpson στη συνέντευξη των Μιλγουόκι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε με κούκλα Homer Simpson στη συνέντευξη των Μιλγουόκι Μπακς
youtube

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Ορλάντο Μάτζικ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει στη… δράση, μετά από απουσία ενός ματς, να πρωταγωνιστεί και να εμφανίζεται στη συνέντευξη Τύπου με μια μεγάλη κούκλα του Homer Simpson. Πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά του…

Σε μεγάλα… κέφια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Έχοντας τον… Homer Simpson στην αγκαλιά του, ο “Greek freak” μίλησε για τα δώρα που περιμένει για τα γενέθλια του και άφησε να εννοηθεί ότι περιμένει… κάτι καλό από τη σύντροφό του, Μαράια.

«Ελπίζω να έχουν ετοιμάσει κάτι για μένα. Ίσως μια τούρτα γενεθλίων ή ένα… αμάξι γενεθλίων ή ένα ρολόι ή κοσμήματα. Δεν ξέρω αν η οικογένειά μου βλέπει τώρα, ίσως πρέπει να πάει να ψωνίσει κάτι», είπε χαριτολογώντας ο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά δεν έμεινε εκεί.

«Δεν θα ήθελα να πάω για φαγητό, γιατί έχουμε παιχνίδι μετά και θέλω να ξεκουραστώ και να παίξω με τα παιδιά μου. Αφού βάλω τα παιδιά για ύπνο, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να γίνει κάτι… freaky. Είναι τα γενέθλιά μου άλλωστε», τόνισε χαμογελώντας και κλείνοντας πονηρά το μάτι προς τους δημοσιογράφους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις