Δευτέρα, 17 Ιουν.
26oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του, Κώστα μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final Four

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του, Κώστα μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final Four

Εκπληκτική στιγμή, γεμάτη χαρά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (73-57) από κοντά, είδε τον αδερφό του, Κώστα, να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Final Four της Euroleague και έσπευσε να πάρει συνέντευξη από τον αδερφό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέλαβε χρέη δημοσιογράφου, πήρε το μικρόφωνο και βρέθηκε μπροστά στον αδερφό του, Κώστα, κάνοντάς του ερωτήσεις για τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final Four της Euroleague.

Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο είχαν μια μικρή αμηχανία, αλλά η χαρά της στιγμής τους έκανε να προχωρήσουν σε μια «συνέντευξη» για τη μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα σέντερ να τονίζει πως η… δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Τι κάνατε καλύτερα;

“Η άμυνα μας ήταν εξαιρετική. Η Φενέρ είναι καλή επιθετική ομάδα τους κρατήσαμε στους 57 πόντους και νομίοζω πως κάναμε καλή δουλεια”

Ο Παναθηναϊκος έχει να βρεθεί στο Final Four για 12 χρόνια;

“Είμαστε ενθουσιασμένοι, θέλαμε να πάμε στον τελικό και είμαστε έτοιμοι”.

Και τώρα;

“Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη και το τρόπαιο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις