Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Γιώργος Ανατολάκης για την επιστροφή στον Ολυμπιακό: «Αγαπήθηκα από τον κόσμο, να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις»

Ο Γιώργος Ανατολάκης για την επιστροφή στον Ολυμπιακό: «Αγαπήθηκα από τον κόσμο, να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιώργος Ανατολάκης επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αναλαμβάνοντας ρόλο γενικού διευθυντή στη ομάδα β’ και μίλησε για αυτό στο match programme του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε σε αυτό το νέο εγχείρημα της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ και τόνισε ότι θέλε να ανταποδώσει την αγάπη που πήρε όλα αυτά τα χρόνια από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Οι δηλώσεις του Ανατολάκη

«Τα συναισθήματα είναι όμορφα και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά; Έζησα μεγάλες στιγμές, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, αγαπήθηκα από τον κόσμο και αγάπησα τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πλέον από ένα εντελώς διαφορετικό πόστο, αυτό του Γενικού Αρχηγού, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις».

Σε είδαμε να μπαίνεις πολύ γρήγορα στο κλίμα στο φιλικό με την Καλλιθέα, τι συμβούλευσες τα νέα παιδιά;

«Εντάξει ήταν η πρώτη φορά που είδα την ομάδα U23 να αγωνίζεται και προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά σε μία πρώτη επαφή μαζί τους. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σκληρή δουλειά. Σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή (σ.σ. Αριέλ Ιμπαγάσα), το τεχνικό επιτελείο και φυσικά τον Γιάννη Μανιάτη θα προσπαθήσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση μας και την εμπειρία μας προκειμένου τα παιδιά να ανταπεξέλθουν σε μία δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Super League 2».

Ποια η γνώμη σου για το εγχείρημα του Ολυμπιακού με την ομάδα U23;

«Είναι μία σπουδαία κίνηση από πλευράς συλλόγου και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι ότι χρειάζονται οι ομάδες που έχουν μεγάλα ρόστερ και ειδικά ο Ολυμπιακός. Οι απαιτήσεις είναι πάντα μεγαλύτερες στον σύλλογο μας, οπότε θεωρώ πως οι παίκτες που δεν θα έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής είναι προτιμότερο από το να δίνονται δανεικοί ή ακόμα χειρότερα να μένουν άνεργοι, να αγωνίζονται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να βρίσκονται υπό το καθεστώς της πίεσης για τη νίκη.

Αυτό που έχει γιγαντώσει τον Ολυμπιακό από όταν έπαιζα εγώ και συνεχίζεται μέχρι τώρα. Είναι γεγονός πως οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές στον σύλλογο μας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες και αυτός είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός γεννά συνεχώς πρωταθλητές».

Πως βλέπεις το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

«Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος αυτή τη στιγμή και εκεί πρέπει να παραμείνει. Κάθε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο είτε στο Καραϊσκάκη, είτε στην Τούμπα και χρειάζεται πάντα ειδική προετοιμασία για τα ματς αυτά.

Ο κ. Μαρτίνς έχει δείξει πως ξέρει καλά τι κάνει, η ομάδα έχει καλό πρόσωπο και πάνω από όλα είναι αποτελεσματική, οπότε αυτό είναι το στοιχείο που θα πρέπει να κρατήσουμε. Συν τοις άλλοις στον Πειραιά ο Ολυμπιακός μπαίνει πάντα στα παιχνίδια σαν φαβορί και αυτό καλό θα είναι να το έχουν υπόψη τους όλοι. Το ματς θέλει προσοχή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις