Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε αυτοκριτική μετά το Ολλανδία – Ελλάδα: «Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν βοήθησα αρκετά»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε αυτοκριτική μετά το Ολλανδία – Ελλάδα: «Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν βοήθησα αρκετά»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική μπάσκετ νίκησε με 74-72 στην έδρα της Ολλανδίας και έκανε το 2/2 στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, αλλά ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει την αυτοκριτική του.

Όντας ο πιο έμπειρος παίκτης της Εθνικής μπάσκετ στο Ολλανδία – Ελλάδα, ο Παπαγιάννης δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, γεγονός που παραδέχθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παπαγιάννης δήλωσε τα εξής: “Πρώτα από όλα είμαι πολύ περήφανος για την νίκη καθώς ήταν το πρώτο μου παιχνίδι ως αρχηγός της Εθνικής. Δεν υπάρχει σίγουρη νίκη σε κανένα παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε με καλή νοοτροπία, ιδίως στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Μετά την ανάπαυλα επιστρέψαμε πιο επιθετικοί και πήραμε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια των προκριματικών. Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν βοήθησα την ομάδα αρκετά. Έχοντας τόσα χρόνια στην Εθνική, ξέρω πως θα πρέπει να έχω καλύτερη παρουσία στο παρκέ και να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει πιο εύκολα”.

Ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης έσπευσε πάντως να τον υπερασπιστεί και τόνισε: “Είμαι περήφανος που βλέπω τους παίκτες μου να κάνουν την αυτοκριτική τους μετά από μια νίκη. Ο Γιώργος το έκανε, αλλά πρέπει να πω πως ήταν κλειδί για να κερδίσουμε με την παρουσία του στην άμυνα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί δεν προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες. Είναι ώριμοι άνδρες, που καταλαβαίνουν τι χρειάζεται για να κερδίσεις”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις