Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Γκουαρντιόλα άφησε… την πόρτα ανοικτή στον Αγκουέρο!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

 Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζονται να ετοιμάζουν για το καλοκαίρ, νέα πρόταση για την απόκτηση του Σέρχιο Αγκουέρο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να προσφέρουν πάνω από 70 εκατ. ευρώ για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του διεθνή επιθετικού.

Ο 28χρονος Αργεντινός φορ δεν περνάει καλά στο Μάντσεστερ, καθώς δεν φαίνεται να είναι, πλέον, στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ζεσούς, και θέλει να αλλάξει ομάδα.

Μάλιστα ο τεχνικός της Σίτι άφησε ανοικτό -γα πρώτη φορά- το ενδεχόμενο πώλησης του Αργεντινού άσου: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να έχει κορυφαίους επιθετικούς, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Αγκουέρο. Θα ήθελα, βέβαια, να μείνει στην ομάδα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο Σέρχιο ξέρει την πρόθεση της διοίκησης και τη δική μου να μείνει, αλλά η απόφαση είναι δική του», τόνισε ο Καταλανός κόουτς και εξήγησε γιατί τον αφήνει στα τελευταία παιχνίδια εκτός ενδεκάδας:

«Ο λόγος είναι απλός. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο Λιρόι Σανέ και ο Ραχίμ Στέρλινγκ παίζουν καταπληκτικά, είναι σε μεγάλη φόρμα και θα ήταν άδικο να τους αφήσω εκτός βασικής ενδεκάδας. Ο Σέρχιο είναι μεγάλος παίκτης, αλλά πρέπει να κάνει υπομονή και να είναι έτοιμος να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες».

Ο ίδιος ο Αγκουέρο, βέβαια, είναι δυσαρεστημένος με όσα έχουν γίνει: «Όταν είσαι στον πάγκο περιμένεις την ευκαιρία σου για να παίξεις. Έχω τρεις μήνες μπροστά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί με το μέλλον μου. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ σε αυτούς τους τρεις μήνες. Μετά θα δούμε τι θέλει να κάνει ο σύλλογος με εμένα, αλλά σίγουρα δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο», τόνισε σχετικά ο Αργεντινός σταρ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε