Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Ίκερ Κασίγιας θέλει να πυροβολήσει τους όρχεις του επτά φορές – Το νέο tweet του Ισπανού

Ο Ίκερ Κασίγιας θέλει να πυροβολήσει τους όρχεις του επτά φορές – Το νέο tweet του Ισπανού

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν σταματάει να βάζει φωτιά στο twitter με τις αναρτήσεις του. Λίγες εβδομάδες μετά το “είμαι gay”, ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας ξαναχτύπησε με… θέμα τους όρχεις του.

Ο Ίκερ Κασίγιας έγραψε στα ισπανικά στο twitter ότι «αισθάνομαι πραγματικά ότι θέλω να πυροβολήσω τον εαυτό μου στους όρχεις 7 φορές», προκαλώντας την αντίδραση χιλιάδων χρηστών του twitter.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης ίσως ήθελε με αυτή την ανάρτηση να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Λειψία στο Champions League.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κασίγιας κατάφερε και πάλι να προκαλέσει σύγχυση στους χρήσεις του twitter, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι εννοεί.

Είχε πέσει θύμα χάκερ στις αρχές Οκτωβρίου

Στις 8 Οκτωβρίου, ο Ίκερ Κασίγιας είχε γράψει στο twitter ότι «Ελπίζω να με σεβαστείτε: Είμαι γκέι. Καλή Κυριακή». Λίγες ώρες αργότερα, ο Ισπανός ενημέρωσε ότι είχε πέσει θύμα χάκερ. 

«Χακαρισμένος λογαριασμός. Ευτυχώς όλα εντάξει. Συγγνώμη σε όλους τους followers μου. Και φυσικά, περισσότερα συγγνώμη από την LGTB κοινότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη νέα του ανάρτηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις