Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Ιτούδης μετά το Ελλάδα – Βέλγιο αποκάλυψε τι ισχύει με τους τραυματίες

Ο Ιτούδης μετά το Ελλάδα – Βέλγιο αποκάλυψε τι ισχύει με τους τραυματίες
ΦΩΤΟ intime

Η Ελλάδα επικράτησε άνετα του Βελγίου στα προκριματικά του Mundobasket και έτσι το ενδιαφέρον πέρασε και στους τραυματίες της Εθνικής μας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναλύει τα δεδομένα.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ιτούδης αποκάλυψε ότι ο Παπαπέτρου και ο Παπαγιάννης έχουν αρχίσει να προπονούνται με επαφές. Καλύτερα είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ αγωνία φαίνεται ότι υπάρχει για τον Κώστα Σλούκα, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής της Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του Ιτούδη μετά το Ελλάδα – Βέλγιο

“Συγχαρητήρια στους πάικτες και τον κόσμο. Είχαμε μία κούραση και φάνηκε αλλά η διάθεσή μας ήταν ξεκάθαρα να τρέξουμε και να δημιουργήσουμε λάθη στους Βέλγους. Θεωρώ πως εκεί βάλαμε τον τόνο. Είχαμε κενά διαστήματα ξεκάθαρα και γίναμε λίγο στατικοί αλλά το πρόσημο είναι θετικό.

Η σταθερή άμυνα είναι ένα από τα κλειδιά. Έχουμε μέγεθος αν έχουμε και τους τραυματίες. Ένα τουρνουά δεν κερδίζεται μόνο στο τρανζίσιον. Πρέπει να βελτιωθούμε σίγουρα στις βολές. Πολλά πράγματα μας βγήκαν σήμερα. Είναι σημαντικό να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στις ανάγκες του αγώνα”.

Για τους τραυματίες: “Γνωρίζουμε πως έχουμε αισιόδοξα μηνύματα για Παπαπέτρου και Παπαγιάννη. Δούλεψαν χθες με επαφή. Είναι καλά δεν πόναγαν και τους περιμένουμε την Τρίτη. Ο Αντετοκούνμπο πάει καλύτερα και επίσης ο Σλούκας δίνει έναν αγώνα δρόμου με έξτρα ενδυνάμωση αλλά είναι σε καλό δρόμο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις