Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο κακός χαμός και… διακοπή στο Σαρλερουά – Σταντάρ [vid]

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Η Σταντάρ Λιέγης ήταν κοντά στην εκτός έδρας νίκη (3-1) στην έδρα της Σαρλερουά, αλλά κάποιοι… ανεγκέφαλοι οπαδοί της στιγμάτισαν την αναμέτρηση. Το βελγικό ντέρμπι είχε ήδη διακοπεί προσωρινά δυο φορές, όταν αμέτρητα αντικείμενα εκτοξεύτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τον διαιτητή να σφυρίξει το οριστικό τέλος του, είκοσι λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου.

Κάποιοι οπαδοί της Σταντάρ εκτόξευσαν -πάνω στους πανηγυρισμούς τους- διάφορα αντικείμενα προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Πενετό, αμέσως μετά το 2-1 υπέρ της ομάδας τους. Ο πορτιέρε των γηπεδούχων δεν κρατήθηκε, έπιασε ένα από τα αντικείμενα και το πέταξε πίσω προς τους οπαδούς, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Έξι λεπτά μετά την επανέναρξη του ματς ο Ορλάντο Σα έκανε το 3-1, με τους οπαδούς να ρίχνουν αυτή τη φορά προς την μεριά του Πενετό κροτίδα, που έσκασε δίπλα του. Έξι λεπτά μετά την επανέναρξη του ματς ο Ορλάντο Σα έκανε το 3-1, με τους οπαδούς να ρίχνουν αυτή τη φορά προς την μεριά του Πενετό κροτίδα, που έσκασε δίπλα του.

Το ματς διεκόπη για δεύτερη φορά, για διαβουλεύσεις σχετικά με το μέλλον του. Οι ομάδες ξεκίνησαν ξανά την προσπάθεια να παίξουν μπάλα, αλλά οι οπαδοί της Σαρλερουά είχαν… ξεφύγει, οδηγώντας το ματς στην οριστική διακοπή στο 70’.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε