Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Καλάθης έστειλε τον Παναθηναϊκό για… διακοπές στη Λευκάδα!

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Εύκολη νίκη. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις εγχώριες υποχρεώσεις του, περνώντας με 73-46 από την έδρα της Δόξας Λευκάδας, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο από τους “πράσινους” που είχαν για ένα ακόμα παιχνίδι σε εκπληκτική κατάσταση τον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την… υποχρέωση στην έδρα όπου δεινοπάθησαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 73-46 της Δόξας στο κλειστό της Λευκάδας, για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, πανηγυρίζοντας το πρώτο φετινό «διπλό» τους στο πρωτάθλημα.

Η Δόξα ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού στη συνέχεια -και με όπλο την άμυνα- το “τριφύλλι”… έχτισε μια διαφορά, την οποία και διατήρησε. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πασκουάλ ο Νικ Καλάθης (11 π., 6 ασίστ σε 16′), ενώ άξια στάθηκε στο πλάι του οι Τζέιμς Γκιστ (13 π. με 3/4 τρίποντα) και Γιάννης Μπουρούσης (12 π.).

Σε κακή μέρα η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου που δεν θύμισε σε τίποτα το σύνολο που νικήθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 22-41, 35-59, 46-73

Δόξα Λευκάδας (Μαρκόπουλος): Σκοτ, Μπασάμπε 7, Ντόμπλας, Τσαλδάρης, Ουέλς, Πεταλωτής, Κάρτερ, Δεμερτζής 2, Γεωργάκης 1, Ταπούτος 4, Ρόμπινσον 8 (1).

Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 9 (2 τρίπ., 7 ριμπ.), Φελντέιν 9, Γκιστ 13 (3), Χαραλαμπόπουλος, Καλάθης Ν. 11 (1 τρίπ., 6 ασ.), Ρίβερς 3, Μποχωρίδης 6, Καλάθης Π. 3 (1), Φώτσης 6 (2), Παππάς 1, Λούντζης, Μπουρούσης 12 (6 ριμπ.).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε