Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Καρέρα της ΑΕΚ αποκάλυψε επαφές με Τζένοα και Ουντινέζε

Ο Καρέρα της ΑΕΚ αποκάλυψε επαφές με Τζένοα και Ουντινέζε
ΦΩΤΟ intime

Ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε να μείνει στην ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν, αλλά μιλώντας σε Ιταλό δημοσιογράφο αποκάλυψε ότι είχε επαφές και με δύο ιταλικούς συλλόγους.

Ο Καρέρα δήλωσε χαρούμενος στην ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι η πρότασή της τον έκανε να αφήσει… πίσω του τη χώρα του, αλλά και πως όνειρό του είναι να προπονήσει τη Γιουβέντους.

ΑΕΚ: Αίσια κατάληξη με Καρέρα! “Θα συνεχίσουμε μέχρι και το 2021”

Οι δηλώσεις του Καρέρα

«Θα ήταν όνειρο να προπονήσω τη Γιουβέντους και μακάρι να μπορούσα να κατακτήσω και το Champions League ως προπονητής. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και στην Αθήνα».

Για τις προτάσεις από την Ιταλία: «Θα μου άρεσε να προπονήσω ομάδα στην Ιταλία. Τους τελευταίους μήνες υπήρξε συζήτηση με δύο συλλόγους της Serie A, όπως η Τζένοα και η Ουντινέζε. Η πρόταση της ΑΕΚ όμως ήταν η πιο συγκεκριμένη»

Για την κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορονοϊό: «Στην Ελλάδα έχουμε λίγα κρούσματα σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κόσμος τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες της κυβέρνησης και μένει σπίτι του. Διαβάζω ότι στην Ιταλία, αντίθετα, πολλοί δεν το κάνουν. Δεν είναι ν’ αστειεύεσαι με την υγεία. Πρέπει να μείνουμε σπίτι, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις