Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Κάρλος Ζέκα υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Κάρλος Ζέκα υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Σοκ για την Κοπεγχάγη και την Εθνική Ελλάδας, καθώς ο Κάρλος Ζέκα υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν της Κοπεγχάγης, Κάρλος Ζέκα, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι με τη Βίμποργκ. Ο μέσος της Εθνικής Ελλάδας αποχώρησε με φορείο στο 82′ και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστού, πράγμα που σημαίνει ότι ο έμπειρος άσος μένει εκτός από το υπόλοιπο της χρονιάς.

Πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για τη Κοπεγχάγη (σ.σ. αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League), αλλά και για την Εθνική Ελλάδας, η οποία θα δώσει κομβικά παιχνίδια με Γεωργία και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα είμαι ξανά πίσω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα σας ξαναδώ σύντομα» ανέφερε ο Κάρλος Ζέκα στο Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη F.C. København (@fc_kobenhavn)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις