Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Καρνέζης υπογράφει στη Λιλ

Ο Καρνέζης υπογράφει στη Λιλ
ΦΩΤΟ intime

Στη Λιλ θα συνεχίζει την καριέρα του ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος αναμένεται αύριο (30/7) να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα.

Μετά από μία διετία στη Νάπολι (και συνολικά 5 χρόνια στη Serie A, αφού προηγήθηκε η θητεία του στην Ουντινέζε), ο Ορέστης Καρνέζης ετοιμάζεται στα 35 του για ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς έχει «κλειδώσει» πλέον η μετακίνησή του στη Ligue1 και τη Λιλ, ως «αντάλλαγμα» στο πλαίσιο της μεταγραφής του Βίκτορ Όσιμεν στους «παρτενοπέι».

Μαζί με τον Καρνέζη (που έχει αγωνιστεί ακόμη στη La Liga με τη Γρανάδα και στην Premier League με τη Γουότφορντ), θα ακολουθήσει το… δρομολόγιο Νάπολι-Λιλ κι ο αρχηγός της ομάδας Νέων της ιταλικής ομάδας, Κλαούντιο Μάντσι.

Η μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ θα οριστικοποιηθεί αύριο (Πέμπτη 30/7) και θα περιλαμβάνει 3ετές συμβόλαιο, με απολαβές που θα φτάνουν το 1,5 εκατ. Ευρώ ετησίως.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας, πάντως, δεν θα ταξιδέψει ακόμη για τη γαλλική πόλη, λόγω των υποχρεώσεών του με τη Νάπολι, η οποία δίνει τον τελευταίο εφετινό της αγώνα για τη Serie A το Σάββατο, 1/8 κόντρα στη Λάτσιο, ενώ έχει μπροστά της και τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League (στη ρεβάνς του 1-1 στο «Σάο Πάολο»).

Με το που ολοκληρώσει τους αγώνες του με τους Ναπολιτάνους, ο Καρνέζης θα μεταβεί στη Γαλλία, για να ολοκληρώσει και με υπογραφές τη μετακίνησή του στη Λιλ, η οποία θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στο Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις