Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Κέβιν Ντουράντ «άδειασε» τον Τζέιμς Χάρντεν και ο Λεμπρόν Τζέιμς ξέσπασε σε γέλια

Ο Κέβιν Ντουράντ «άδειασε» τον Τζέιμς Χάρντεν και ο Λεμπρόν Τζέιμς ξέσπασε σε γέλια
ΦΩΤΟ twitter

Ο Τζέιμς Χάρντεν ζήτησε ανταλλαγή από τους Μπρούκλιν Νετς και είναι πια παίκτης των Φιλαδέλφια Σίξερς, γεγονός που φαίνεται ότι δημιούργησε “τριβή” και στις σχέσεις του με τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο ηγέτης της ομάδας της Νέας Υόρκης μάλιστα, επέλεξε τον Ρούντι Γκομπέρ για την ομάδα του στο All Star Game, αφήνοντας τελευταίο τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του για την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, σε μία κίνηση που έγινε viral.

«Θέλω μέγεθος στην ομάδα μου, απέναντι έχουμε τον Λεμπρόν και τον Γιάννη. Θέλουμε άμυνα. Πάω με τον Ρούντι Γκομπέρ», είπε ο Ντουράντ, με τον “Βασιλιά” να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του και τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ στο πάνελ να το… τραβάει ακόμα περισσότερο.

 «Τώρα που έφυγε με ανταλλαγή είναι υγιής. Θα παίξει και στο επόμενο ματς», είπε ο θρύλος του NBA, αφήνοντας αιχμές για τους λόγους που δεν έπαιζε τον τελευταίο καιρό ο Χάρντεν με τους Μπρούκλιν Νετς. Κέρδισε έτσι και ένα μικρό… μειδίαμα από τον ίδιο τον Κέβιν Ντουράντ, που προσπαθούσε να μην αντιδράσει καθόλου μετά τη… βόμβα που έριξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις