Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να βρεθεί στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό

Ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να βρεθεί στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό
Intime.gr

Ο Κέβιν Ντουράντ πανηγύρισε με τον Μάικ Τζέιμς τη νίκη της Μονακό επί του Ολυμπιακού και την ισοφάριση της σειράς των play off της Euroleague (2-2). Η ηγέτης των Νετς φαίνεται πως θέλει να δει από κοντά και ποια ομάδα από τις δυο θα βρεθεί στο Final 4.

Υπό το βλέμμα του Κέβιν Ντουράντ φαίνεται πως θα γίνει το game 5 μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μονακό, για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Ο “σούπερ σταρ” των Νετς παρακολούθησε από κοντά και την τέταρτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες -στο Πριγκιπάτο- αφού είναι γνωστή η φιλία με τον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα του Μπρούκλιν, Μάικ Τζέιμς.

Ο Κέβιν Ντουράντ φαίνεται πως θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη (04.05.2022) το πρωί -με ιδιωτική πτήση- και να βρεθεί στο ΣΕΦ, για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς το βράδυ της ίδιας μέρας (21:30). Μέχρι τότε σχεδιάζει να παραμείνει στο Μονακό.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσουν το ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης κι έτσι ο Κέβιν Ντουράντ -σε περίπτωση που επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη πληροφορία- θα δει από κοντά τι σημαίνει… ελληνική “καυτή” εξέδρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις