Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης
ΑΠΕ

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης. Η ομάδα της Ανδαλουσίας τον 58χρονο Ισπανός προπονητή από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον ανακοίνωσε.

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε τον Κίκε Σάντσες Φλόρες ως νέο προπονητή της για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Αλόνσο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (18/12) η ομάδα της LaLiga, και έγινε ο τρίτος προπονητής της στη σεζόν.

Ο Κίκε Φλόρες ήταν στην Χετάφε, όπου απολύθηκε μετά την…πτώση του συλλόγου στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο 58χρονος Ισπανός πέρασε επίσης περιόδους στην Γουότφορντ, Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Βαλένθια, μεταξύ άλλων.

«Η Σεβίλη και ο Κίκε Σάντσες Φλόρες κατέληξαν σε συμφωνία για να γίνει ο νέος προπονητής της πρώτης ομάδας, υπογράφοντας μέχρι το 2025», ανέφερε η Σεβίλη σε ανακοίνωσή της.

Η Σεβίλλη απέλυσε τον Ντιέγκο Αλόνσο το Σάββατο, αφού κατάφερε μόλις δύο νίκες από την άφιξή του τον Οκτώβριο, όταν αντικατέστησε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ουρουγουανός απέτυχε να κερδίσει ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα ή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του εννέα εβδομάδων, αφήνοντας τον σύλλογο να βρίσκεται στη 16η θέση της ισπανικής κορυφαίας κατηγορίας.

Η Σεβίλλη (17η στη βαθμολογία στη La liga), θα επισκεφθεί αύριο (19.12) τη Γρανάδα στο πρωτάθλημα. Ο Κίκε Φλόρες έχει πλούσια εμπειρία έχοντας δουλέψει σε Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Γουότφορντ και Εσπανιόλ. Ο μεγαλύτερος τίτλος που έχει κατακτήσει είναι το Europa League με την Ατλέτικο το 2010.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις