Αθλητικά

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απέρριψε πρόταση 200 εκατομμυρίων από την Αλ Χιλάλ

Ο Κιλιλαν Εμπαπέ παρά την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ, απάντησε αρνητικά στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, με το σίριαλ αναφορικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας του να συνεχίζεται.

Ο Εμπαπέ μπορεί να δέχτηκε μια μυθική πρόταση από τον σύλλογο της Αλ Χιλάλ, ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός δεν θέλησε να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τους Σαουδάραβες, αφού όπως υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πρόθεση του 24χρονου είναι να παραμείνει στην Ευρώπη.

Από την πλευρά της η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έχει θέσει εδώ και λίγο καιρό τον Εμπαπέ εκτός συλλόγου, ψάχνει τρόπο να βρει μια λύση με την περίπτωση του, αφού στον γαλλικό σύλλογο είναι πεπεισμένοι πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει κρυφά με την μεριά του ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να μην απέκτησε τον Εμπαπέ, ωστόσο η Αλ Χιλάλ αναμένεται να κάνει δικό της τον Μάρκο Βεράτι, αφού ο έμπειρος μέσος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Παρί, με τους Σαουδάραβες να αναμένεται να είναι ο καινούργιος του προορισμός.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS