Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Κλοπ για τη μετεγγραφή Τζόλη στην Νόριτς: «Έκαναν καλή δουλειά με τον μικρό Έλληνα»

Ο Κλοπ για τη μετεγγραφή Τζόλη στην Νόριτς: «Έκαναν καλή δουλειά με τον μικρό Έλληνα»
Reuters

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νόριτς στην πρεμιέρα της στη νέα Premier League (14.08.2021) και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη των “καναρινιών”.

Ελληνικό… χρώμα είχε η συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει του αγώνα της Λίβερπουλ στην έδρα της Νόριτς. Ο Γερμανός προπονητής των “ρεντς” μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τη μετεγγραφή του Χρήστου Τζόλη στα «καναρίνια».

«Έχασαν καλούς παίκτες -έναν τουλάχιστον από όσο ξέρω- αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο Μπίλι Γκίλμουρ είναι ξεκάθαρα έναν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σκωτίας τα τελευταία 50 χρόνια και τον απέκτησαν ως δανεικό. Τον Ράσιτσα και τον Σάρτζεντ τους ξέρω από την Bundesliga, είναι δύο πολύ καλοί, συναρπαστικοί στράικερ.

Έχασαν τον Μπουέντια, ναι, αλλά με τον αντικαταστάτη που βρήκαν τώρα, τον μικρό Έλληνα που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είναι συναρπαστικό αυτό που κάνουν και πρέπει να είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι για να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Αν έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε γι αυτό», τόνισε ο Κλοπ.

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Κλοπ ξεκινά από το 12:05 του video

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις