Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε τον Φερνάντο Σάντος ότι θα φύγει από την εθνική Πορτογαλίας και το Μουντιάλ 2022» αποκαλύπτει η Record

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε τον Φερνάντο Σάντος ότι θα φύγει από την εθνική Πορτογαλίας και το Μουντιάλ 2022» αποκαλύπτει η Record
Reuters

Η επιλογή του Φερνάντο Σάντος, να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός αρχικής ενδεκάδας στο Πορτογαλία – Ελβετία (6-1) για τους “16” του Μουντιάλ 2022 συνεχίζει να προκαλεί “σεισμό στους Ίβηρες, με τον “CR7” να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σημερινό (08.12) δημοσίευμα της “Record”, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε έντονη λογομαχία με τον Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Πορτογαλίας, πριν την άρνησή του να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς, την Πέμπτη (07.12).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έμεινε εκεί αλλά φέρεται να απείλησε τον Φερνάντο Σάντος ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα και το Μουντιάλ 2022. Το επεισόδιο φέρεται να σταμάτησε αργότερα με τον 37χρονο άσο να ηρεμεί.

Πέρα από τους… φανατικούς θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και το συγγενικό περιβάλλον του παίκτη, ο Τύπος της Πορτογαλίας αλλά και τα διεθνή Μέσα έχουν αποδοκιμάσει τις αντιδράσεις του παίκτη.

Το σχετικό δημοσίευμα αναρωτιέται ακόμα, για το τι θα συμβεί από δω και πέρα και ποια θα είναι η απόφαση του Φερνάντο Σάντος για την 11άδα της Πορτογαλίας, στο ματς με το Μαρόκο, για τους “8” του Μουντιάλ 2022.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις