Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει με την αποστολή της Πορτογαλίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει με την αποστολή της Πορτογαλίας
Reuters

Η εθνική Πορτογαλίας δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022, επιστρέφει την Κυριακή (11.12.2022) στη Λισαβόνα, αλλά στο αεροπλάνο δεν θα μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει στη “βάση” της η αποστολή της Πορτογαλίας από το Κατάρ και το Μουντιάλ 2022, μετά τον αποκλεισμό από το Μαρόκο (1-0).

Ο 37χρονος επιθετικός αποφάσισε να παραμείνει στο Κατάρ για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του (βρέθηκε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ο μόνος παίκτης της Πορτογαλίας που αποφάσισε να μείνει στο Κατάρ για διακοπές. Οι Μπρούνο Φερνάντες, Ράφαελ Λεάο, Ζοάο Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιόγκο Νταλότ, Ρούμπεν Νέβες, Ρουί Πατρίσιο, Ράφαελ Γκερέιρο και Ματέους Νούνες, θα κάνουν το ίδιο.

Η κίνηση 5του όμως “μεταφράζεται” από πολλούς ως μια ακόμη ένδειξη πως είναι έντονα δυσαρεστημένος από την αγωνιστική του μεταχείριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τον Φερνάντο Σάντος.

Θυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η “Marca” επιμένει πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Αλ Νασρ του Ντουμπάι με “χρυσό” συμβόλαιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις