Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από τη Γιουβέντους γιατί βαριόταν στην Ιταλία» δήλωσε ο Νουρμαγκομέντοφ

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από τη Γιουβέντους γιατί βαριόταν στην Ιταλία» δήλωσε ο Νουρμαγκομέντοφ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρώην αθλητής του UFC και φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, αποκάλυψε το λόγο που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποφάσισε να φύγει από τη Γιουβέντους.

Ο Ρώσος παλαιστής υποστήριξε σε αγγλικό Μέσο, ότι γνώριζε πολύ νωρίτερα τη μετεγγραφή του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επιστροφή του στην Premier League. «Δεν θέλω να αποκαλύψω προσωπικά μηνύματα… Ο Ρονάλντο είπε ότι βαριόταν στην Ιταλία και ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία. Ούτε εγώ είμαι οπαδός του ιταλικού ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να αλλάξω την Premier League. Οποιαδήποτε ομάδα εκεί να προσφέρει θέαμα», ανέφερε στο metro.uk.

Παράλληλα, ο Νουρμαγκομέντοφ έκανε και τη σύγκριση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λέο Μέσι, βγάζοντας νικητή τον… φίλο του. «Ο Κριστιάνο βρίσκεται στην κορυφή εδώ και 17 χρόνια. Το 2004 ήταν στον τελικό του EURO και τώρα είναι 2021 και σκοράρει ακόμα. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο φαινόμενο στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο Μέσι ήταν στην κορυφή του για περίπου 12 χρόνια και ο Κριστιάνο 17. Κατά τη γνώμη μου, ο Ρονάλντο είναι πολύ πιο ψύχραιμος, νομίζω. Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Αλλά αν στο παιχνίδι είναι ίσοι, τότε στο χάρισμα ο Κριστιάνο είναι πιο δυνατός» 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις