Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τρελός»! Απίθανη αποκάλυψη για τις προπονήσεις του

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τρελός»! Απίθανη αποκάλυψη για τις προπονήσεις του
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα “τέρας” της γυμναστικής και έχει βασίσει την τεράστια καριέρα του στην εκπληκτική του φυσική κατάσταση, αναγκάζοντας μάλιστα κι έναν συμπαίκτη του να τον χαρακτηρίζει… τρελό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρτούρ Μέλο μίλησε για την πρώτη σεζόν του στη Γιουβέντους και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το Πορτογάλο σούπερ σταρ, αποκαλύπτοντας και τις θυσίες του για την προπόνηση.

«Έμεινα έκπληκτος από τον τρόπο που λειτουργεί. Το ήξερα ήδη βέβαια επειδή όλοι μιλούν γι ‘αυτόν αλλά όταν τον ζεις από κοντά είναι διαφορετικό και εντυπωσιακό. Υπάρχουν μέρες που φτάνουμε στις δύο το πρωί στο προπονητικό κέντρο γιατί παίζουμε αργά και αυτός πηγαίνει για προπόνηση. Ποιος το κάνει αυτό; Εγώ αστειεύομαι και του λέω ότι είναι τρελός, αλλά τι να πεις σε κάποιον που έχει τόσες πολλές Χρυσές Μπάλες; Ο Κριστιάνο είναι υπέροχος, αφού έφτασα, με βοήθησε πολύ γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ακόμα και στο φαγητό με συμβουλεύει τι να φάω. Φροντίζει τους άλλους, προσπαθεί πάντα να βοηθήσει και να συνεισφέρει κάτι στον σύλλογο», τόνισε ο πρώην συμπαίκτης και το Λέο Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις