Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξε το κορυφαίο ματς στο ΝΒΑ που έγινε Χριστούγεννα

ΦΩΤΟ Reuters
Reuters

Το ΝΒΑ συνηθίζει να μας κάνει… παρέα την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο Λεμπρόν Τζέιμς αγωνίζεται και πάλι αυτή την γιορτινή ημέρα κι επέλεξε το -κατά τον ίδιο- κορυφαίο ματς που διεξήχθη την 25η Δεκεμβρίου ατο «μαγικό» μπασκετικό πρωτάθλημα.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς «μετράει» αυτή τη στιγμή 16 παρουσίες σε αγώνες του ΝΒΑ που έγιναν Χριστούγεννα και απόψε το βράδυ (στο ματς των Λέικερς στην έδρα των Μάβερικς) έχει την ευκαιρία να γράψει Ιστορία, ξεπερνώντας τον Κόμπι Μπράιαντ  και ανεβαίνοντας στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές.

Ο «King James» έχει… εμπειρία από τέτοια ματς και μέσω των social media αποκάλυψε το ποιο είναι -για τον ίδιο- το κορυφαίο παιχνίδι που διεξήχθη αυτή την εορταστική ημέρα. ΦΥΣΙΚΑ, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αγωνίστηκε σε αυτό.

Πρόκειται για το Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς που διεξήχθη τα Χριστούγεννα του 2016. Νικήτρια αναδείχθηκε η πρώην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς με 109-108 κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε κάνει double-double με 40 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ενώ ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε… στηρίξει την προσπάθεια με 44 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 τελικές πάσες.

Από τους Γουόριορς, ο Κλέι Τόμπρον είχε πετύχει 41 πόντους, ο Στεφ Κάρι 37 και ο Κέβιν Ντουράντ είχε καταγράψει double-double με 38 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις