Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Λέο Μάτος σταμάτησε το ποδόσφαιρο – ΠΑΟΚ: «Ένας αήττητος πρωταθλητής»

Ο Λέο Μάτος σταμάτησε το ποδόσφαιρο – ΠΑΟΚ: «Ένας αήττητος πρωταθλητής»
ΦΩΤΟ Intime

Μετά από μία διετία στη Βάσκο ντα Γκάμα και στα 36 του χρόνια, ο Λέο Μάτος αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε ένα από τα καλύτερα μπακ της ιστορίας του.

Ο Μάτος ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ το 2016 και για μία τετραετί αποτέλεσε ένα από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του, όντας πρωταγωνιστής και στο πρώτο νταμπλ της ομάδας, το 2019. Συνολικά ο Βραζιλιάνος “μέτρησε” 168 συμμετοχές με 26 γκολ και 16 ασίστ με τη φανέλα του “Δικεφάλου του Βορρά” και η ανακοίνωση της απόσυρσής του από την ενεργό δράση, έφερε την αποθέωση από τα social media του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Μάτος

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο, ευχαριστώ ποδόσφαιρο που μου έδωσες τόσα πολλά, που μου έδωσες το προνόμιο να δω τον κόσμο, να ζω σε υπέροχα μέρη και να γνωρίσω απίστευτους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτά τα 20 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας αθλητής.

Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, διαγωνίστηκα, υπερέβαλαν ορισμένες στιγμές, χαμογέλασα, έκλαψα… Κοιτάζω πίσω και δεν μετανιώνω για τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι γύρισα όλες τις πέτρες για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo de Matos (@matosleonardo3)

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον Μάτος

«Ένας αήττητος πρωταθλητής! Τρεις φορές Κυπελλούχος Ελλάδας! Ένας παίκτης που έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του ΠΑΟΚ σήμερα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σ’ ευχαριστούμε για όλα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις