Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Λεονάρντο που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό υπέγραψε στον Άγιο Δημήτριο

Ο Λεονάρντο που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό υπέγραψε στον Άγιο Δημήτριο
ΦΩΤΟ intime

Από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και το Champions League, ο Λεονάρντο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Αθήνας.

Στα 37 του χρόνια, ο Λεονάρντο συμφώνησε με τον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος και πανηγύρισε πέρυσι την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣΑ και θα αποτελέσει τη “βόμβα” του προέδρου Μανώλη Τζινευράκη, για τη νέα σεζόν. Ο Βραζιλιάνο μπακ είχε αγωνιστεί στο Ολυμπιακό για μία τριετία (2008-11), με κορυφαία στιγμή του ένα γκολ κόντρα στην Άρσεναλ στο Champions League. Στη συνέχεια είχε και ένα μικρό πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε χαμηλότερες κατηγορίες της πατρίδας του.

Η ανακοίνωση του Αγίου Δημητρίου

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ανακοινώνει την απόκτηση του βραζιλιάνου ακραίου μπάχ χάφ Leonardo de Jesus Geraldo για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ Έκανε πάλι αυτό που κάνουν λίγοι και έφερε στην ομάδα μας έναν από τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει απο το ελληνικό ποδόσφαιρο, βιογραφικό που ζαλίζει: Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Πορτουγκέζα, γνωστός στο ελληνικό κοινό έγινε στον Ολυμπιακό ο οποίος δαπάνησε γύρω στα 2,5 εκ ευρώ. Η μεταγραφή έκλεισε και ο Λεονάρντο ήρθε στον Ολυμπιακό παίρνοντας φανέλα βασικού από τα πρώτα παιχνίδια. Με την ταχύτητα του βοήθησε αρκετά στον δεύτερο γύρο της σεζόν 2007-2008 ενισχύοντας την αριστερή πλευρά που είχε εκτός τον μονίμως τραυματία Ραούλ Μπράβο και τον 36άρη Τζόρτζεβιτς και έκλεισε τη σεζόν νταμπλούχος, σημειώνοντας 15 συμμετοχές συνολικά. Η καλύτερη σεζόν για τον Λεονάρντο από πλευράς συμμετοχών και γκολ (31 συμμετοχές / 4 γκολ, ένα εκ των οποίων στη φάση των ομίλων του Champions League, στον νικηφόρο αγώνα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη) συνέπεσε με τη χειρότερη χρονιά του Ολυμπιακού στην 20ετία, καθώς η ομάδα που άλλαξε τέσσερις φορές προπονητή (Κετσπάγια, Μπάντοβιτς, Ζίκο και ξανά Μπάντοβιτς) έχασε όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και την έξοδο στο Champions League. ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις