Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Λιονέλ Μέσι αφιέρωσε τη «Χρυσή Μπάλα» στον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Όπου κι αν είσαι, αυτό είναι για σένα»

Ο Λιονέλ Μέσι αφιέρωσε τη «Χρυσή Μπάλα» στον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Όπου κι αν είσαι, αυτό είναι για σένα»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε για 8η φορά στην τεράστια καριέρα του, τη «Χρυσή Μπάλα» και την αφιέρωσε στον θρύλο της Αργεντινής, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η κατάκτηση του βραβείου ήρθε αυτή τη φορά ανήμερα των γενεθλίων του Μαραντόνα και ο Μέσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στο είδωλο ολόκληρης της Αργεντινής, με τη «Χρυσή Μπάλα» στα χέρια του.

Οι δηλώσεις του Μέσι

Για τους Χάλααντ και Εμαπέ που έμειναν πίσω του: «Θέλω να πω πολύ καλά λόγια για τον Κιλιάν Μπαπέ, έκανε φοβερή σεζόν, όπως και ο Χάαλαντ, ήταν εντυπωσιακοί και οι δύο. Σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα πάρουν αυτό το βραβείο και οι δύο. Ο Έρλινγκ το άξιζε επίσης πάρα πολύ. Έχει κατακτήσει Premier League, Champions League ενώ είναι κορυφαίος σκόρερ σε όλα. Αυτό το βραβείο θα μπορούσε να ήταν δικό του»

Για τη Χρυσή Μπάλα και την Αργεντινή: «Αυτό το βραβείο έρχεται μετά από ό,τι έχει επιτευχθεί με την εθνική Αργεντινής. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα δώρο για ολόκληρο το group, για το προπονητικό επιτελείο και για όλους τους ανθρώπους της χώρας μας. Ευχαριστώ όλους όσους μας υποστήριξαν να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές»

Για τον Μαραντόνα: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να του ευχηθείς χρόνια πολλά. Όπου κι αν είσαι, χρόνια πολλά, Ντιέγκο. Αυτό είναι και για σένα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις