Site icon NewsIT
01:07 Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2026

Ο Λιονέλ Μέσι δακρυσμένος μέσα στο πούλμαν της Εθνικής Αργεντινής – «Τρέλα» των οπαδών, που έτρεχαν για να το προλάβουν

Οι στιγμές πριν από το “Last Dance” του Μέσι στην “αλμπισελέστε”, καθ' οδόν για το "Μονουμεντάλ"

ΦΩΤΟ Reuters

Περισσότεροι από 85.000 φίλοι της Αργεντινής θα γεμίσουν το “Μονουμεντάλ”, σε μία ιστορική βραδιά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Λιονέλ Μέσι θα πει το μεγάλο “αντίο” στην “αλμπισελεστε” και οι στιγμές αναμένεται να είναι μοναδικές και συγκινητικές.

Το Μπουένος Άιρες γέμισε από χιλιάδες οπαδούς της Αργεντινής, οι οποίοι “πλημμύρισαν” τους δρόμους ενόψει του φιλικού αποχαιρετιστήριου αγώνα του Λιονέλ Μέσι, εναντίον του Μπενίν.

Το πούλμαν της αλμπισελέστε αναχώρησε για το γήπεδο, με αστυνομική συνοδεία. Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Αργεντινής που έτρεξαν δίπλα του στο δρόμο, για να καταφέρουν να ξεκλέψουν μια ματιά του Λιονέλ Μέσι, δημιουργώντας -μαζί με πολλά μηχανάκια- ένα οπαδικό ποτάμι προς το Μονουμεντάλ.

Ο τηλεοπτικός φακός κατάφερε να κάνει ένα ιδανικό ζουμ και να βρει τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εμφανίστηκε συγκινημένος μέσα στο πούλμαν. Ο “pulga” φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρθά του.

Καθ’ οδόν προς το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version