Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Λιβάι Γκαρσία ανανέωσε με την ΑΕΚ ως το 2028

Ο Λιβάι Γκαρσία ανανέωσε με την ΑΕΚ  ως το 2028

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως ο Λιβάι Γκαρσία ανανέωσε με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με τον 26χρονο επιθετικό να δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενος για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Λιβάι Γκαρσία θα συνεχίσει να είναι παίκτης της ΑΕΚ, με τον επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028.

Ο Λιβάι ο οποίος ακούστηκε έντονα για την Λανς, με την ΑΕΚ να απαντά αρνητικά σε πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ των Γάλλων, εν τέλει θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Ένωσης, αφού όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ΠΑΕ, το βράδυ της Τετάρτης (02/08) ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο με την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28.

Ο Λιβάι ήρθε στην ΑΕΚ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 και στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε 111 επίσημους αγώνες και σημείωσε 32 γκολ. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης πορείας της σεζόν 2022-23 με την κατάκτηση του Νταμπλ.»

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 26χρονος επιθετικός από τον Τρινιντάντ-Τομπάγκο δήλωσε στο www.aekfc.gr:

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με την ΑΕΚ. Ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές τη σεζόν που πέρασε με την κατάκτηση του νταμπλ. Εχουμε πολύ σπουδαίους αγώνες μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Μόνο ΑΕΚ!».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις