Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο λόγος που πήγε στην ΑΕΚ ο Γκαρσία και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο λόγος που πήγε στην ΑΕΚ ο Γκαρσία και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την απόφαση του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που υπήρξε για τον ίδιο από τον Ολυμπιακό.

Ο άσος της Ένωσης, μιλώντας στο OPEN TV, δήλωσε χαρούμενος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, ενώ μίλησε για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Καρέρα και το προηγούμενο διάστημα: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι εδώ λίγο καιρό, έχασα αρκετά παιχνίδια αλλά για μένα παίζουμε αρκετά καλά, ο προηγούμενος προπονητής ήταν κι αυτός φανταστικός δυστυχώς δεν πήγαμε καλά αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό ότι παλεύουμε όλοι μαζί και έχουμε ένα πολύ καλό σερί και μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Συγκεντρωνόμαστε στο τώρα και έχουμε αφήσει πίσω τι έχει γίνει στο παρελθόν».

Για την ανάκαμψη με Χιμένεθ: «Κάθε προπονητής έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού, δυστυχώς δεν πήγε καλά με τον Καρέρα και τώρα ο κ. Χιμένεθ μας ζητά να βάλουμε περισσότερη καρδιά στο παιχνίδι μας και μέχρι τώρα πηγαίνει αρκετά καλά».

Για το πως νιώθει στην ΑΕΚ και στην Αθήνα: «Περνάω πολύ καλά, για’ μένα όλα έχουν να κάνουν με το περιβάλλον και το πως νιώθω. Πήρα την απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ με βάση το συναίσθημα αλλά και την ιστορία της ΑΕΚ, μέχρι τώρα όλα είναι πάρα πολύ καλά και είμαι χαρούμενος εδώ. Η Αθήνα είναι υπέροχη, δυστυχώς ήρθα σε περίοδο πανδημίας και δεν έχω δει πολλά αλλά μέχρι τώρα όλα είναι υπέροχα».

Για το ενδιαφέρον που υπήρχε και από τον Ολυμπιακό: «Έχω ακούσει κι εγώ κάποιες φήμες αλλά η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη πρόταση για εμένα, μίλησα με την οικογένεια μου, τους γονείς μου, όλοι με βοήθησαν να πάρω αυτή την σωστή απόφαση επομένως δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με όσα λέγονται».

Για τα εξαιρετικά στημένα που εκτελεί: «Είναι κάτι που συνηθίζω το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και ελπίζω να τελειοποιήσω τα κτυπήματα μου στα στημένα και να σκοράρω κι άλλα γκολ. Ήμουν λίγο ντροπαλός (στις προηγούμενες ομάδες μου) για να το κάνω και δούλευα ακόμα την τεχνική μου αλλά τώρα νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τα παιδιά μου δίνουν το ελεύθερο να εκτελώ».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ και την προοπτική της Αγιά Σοφιάς: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίσω τους οπαδούς μας, με όσα έχω δει, θέλω πραγματικά να δω τους οπαδούς μας και ελπίζω όταν τελειώσουμε με την πανδημία και είναι όλοι ασφαλείς να τους δω από κοντά. Έχω ακούσει για το νέο γήπεδο και ελπίζω σύντομα να παίξουμε εκεί, είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις