Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Ο Λούκα Ντόντσιτς θέλει τον Πάμπλο Λάσο στους Ντάλας Μάβερικς, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει φαβορί» γράφουν στην Ισπανία

«Ο Λούκα Ντόντσιτς θέλει τον Πάμπλο Λάσο στους Ντάλας Μάβερικς, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει φαβορί» γράφουν στην Ισπανία
ΦΩΤΟ intime

Ο Πάμπλο Λάσο έχει μείνει ελεύθερος από πέρυσι το καλοκαίρι, μετά την περιπέτεια της υγείας του και στην Ισπανία “μπλέκουν” τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Παναθηναϊκό με το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται εδώ και καιρό να έχει ψηλά στη λίστα του για τη θέση του προπονητή της ομάδας τη νέα σεζόν, τον Πάμπλο Λάσο και ισπανικά δημοσιεύματα χρήζουν τους “πράσινους” φαβορί για την απόκτησή του, παρά τη… σφήνα του Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο NBA και φέρεται να πρότεινε στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μαρκ Κιούμπαν, να αντικαταστήσει τον Τζέισον Κιντ με τον Ισπανό τεχνικό. Ντόντσιτς και Λάσο παραμένουν ιδιαίτερα “δεμένοι”, καθώς ο τελευταίος ήταν αυτός που ανέδειξε τον ηγέτη των Μάβερικς, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής, σε ηλικία μόλις 16 ετών, στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Το ενδεχόμενο μετακόμισης του Λάσο στο NBA μοιάζει όμως να μην έχει πολλές πιθανότητες και έτσι οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις