Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ – Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (04/08)

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ – Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (04/08)
Intime.gr

Σε ερωτήσεις του κόσμου της ομάδας θα απαντήσει ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το απόγευμα της Τετάρτης (04/08, 18:00) μέσω του aekbc.gr.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος, θέλει να δώσει απαντήσεις.

«Θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να μας απευθύνει οποιοδήποτε ερώτημα, οποιονδήποτε προβληματισμό του». Τα συγκεκριμένα λόγια είχε προαναγγείλει – μέσω του aekbc.gr – τον περασμένο Μάιο ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης και πλέον ήρθε η ώρα τα… λόγια να γίνουν πράξεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων” “… Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος σε μία πρωτοφανή (για τα ελληνικά δεδομένα) διαδικασία πρόκειται να τεθεί «ενώπιος ενωπίω» αποκλειστικά με τους οπαδούς της ΑΕΚ για ν’ απαντήσει live σε όλα τα εύλογα ερωτήματα, που θα τεθούν, την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00.

Ο κ. Αγγελόπουλος θα παραχωρήσει Συνέντευξη στο AEKΒC ΤV, ήτοι στο επίσημο Κανάλι της «Βασίλισσας» στο youtube.

Τί πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ;

Θα μπορούν από τώρα έως και αύριο Τρίτη (03/08, 21:00) ν’ αποστείλλουν στο press@aekbc.gr από μία ερώτηση. Oι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα και στη διάρκεια της (απευθείας) μετάδοσης της Συνέντευξης ν’ απευθύνουν ερωτήματα, τα οποία θα μπορούν να καταγράφουν στο youtube.

Ο κ. Αγγελόπουλος, όπως δεσμεύτηκε, θα μιλήσει για ΟΛΑ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις